söndag 14 februari 2010

Rockefeller University



Så var vi framme i New York!


Resan gick alldeles utmärkt, var dock ganska jobbigt att släpa alla väskor från tunnelbanan till universitetet.. Eftersom vi tyvärr inte fick tag på en taxi, vilket i princip är en omöjlighet här ;) Vi gjorde precis som vi skulle och vinkade in en till sidan men när de fick höra att vi ville till rockefeller så sa dom nej.. Detta kunde vara för att de trodde att vi skulle till rockefeller center vilket bara är en stenkast från grand central. Så vi tog helt enkelt tunnelbanan.
Väl här fick vi var sitt rum, med badrum och walk-in-closet, gissa om vi är nöjda? :)

Jag bor för tillfället med Dasha och katten Strudel. Dasha har varit väldigt hjälpsam och berättat massor för oss, allt om hur och var man ska dricksa, var man köper billig mat och var man kan hitta den bästa brunchen i stan.
På fredag ska jag flytta in till Sara som nu bor med Ana. Då ska också Maja, hennes kille och en kompis komma och hälsa på oss några dagar vilket ska bli riktigt roligt!

Igår åkte vi in till Midtown och gick omkring på Time Square var till Rockfeller Center och skridskobanan de har där. Sen åkte vi ner till Soho och shoppingstråken som heter duga! Hittade lite av varje där.. Fram mot kvällen tog vi även och kollade in en del av Chinatown för att se hur de firar det kinesiska nyåret.

Efter en fullspäckad dag var vi helt slut och kröp ner i soffan med ett glas rött och såg några avsnitt gossip girl..
Over and out


/Elin






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar