onsdag 10 februari 2010

Resfeber

Så var det snart dax att ge sig av på nya äventyr..

Idag har vi varit på stan och letat presenter som vi ska ta med oss till vårt labb och handledare i New York. Efter några roliga timmar bland svenskflaggade snapsglas, dalahästar och gosedjursälgar kunde vi tillslut bestämma oss för vad vi skulle ta med oss..

Till labbet fick det bli ett kosta boda uppläggningsfat med tillhörande svenskt godis som polkagrisar, bilar och djungelvrål. Till vår handledare, Ilia, köpte vi ett pussel med en sverigekarta och våra landskapsdjur vilket kändes som en alldeles ypperlig present..

Men bara tills Sara hemma på Lidingö kunde konstatera att pusslet var tillverkat i NORGE! Så Svensk var den presenten.. nåväl, kan ju hända att han inte märker det stod trots allt med mycket liten text, och så är vi ju även väldigt goda grannländer vilket säkert märks extra bra så här i OS tider.

Apropå det så har vi även införskaffat en alldeles egen sverigeflagga vilken vi ska stoltsera med på fredag när Kalla vinner första distansen på 10 km! :) Och vi hoppas verkligen att den ska komma till användning dom närmaste veckorna!

Imorgon bär det av till äpplet! :)
/Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar