söndag 9 maj 2010

R U walking!?

Vi blev tillfrågade på labbet om vi ville vara med i ett lag i en "stegtävling" som pågår på Rockefeller University just nu. Under de 3 första veckorna i maj ska man räkna alla sina steg man tar och för detta har vi fått varsin stegräknare. Vi har numera inte lika mycket emot att ta trapporna istället för hissen, dock inte alla 13 trappor upp till labbet.. Eller att gå av en hållplats tidigare från tunnelbanan ser vi som ytterligare ett par hundra steg. Men för att komma över den gyllene dagsgränsen 20000 krävs det en hel del promenerande! Och för att kunna promenera behöver man SKOR! :)


Och för att orka fortsätta gå behöver man fika! Det här trevliga fiket som låg i midtown fick oss att bli lite sentimentala när vi fick smaka på deras Löfbergs lila kaffe och ett chokladsnitt..mmm!

God natt,

Elin

3 kommentarer:

  1. Jag alskar att fika men aussisarna verkar inte fattat att man behover en paus minst en gang i timmen for fika! Tur att ni hittat ett riktigt svenskt fikastalle!
    Nu borjar jag forsta varfor ni kopt sa manga skor ocksa, saklart ni maste om ni ar med i en gatavling!
    Saknar er sotnosar!
    Puss o kram fran Ingrid

    SvaraRadera
  2. Håller med, skor behöver man ju alltid! :) o utbudet är ju säkert enormt därborta...! Det ser ut att vara sommar hos er, härligt! hoppas värmen kommer hit snart också... det ryktas om att sommaren ska komma till helgen! man kan ju alltid hoppas, fast isen fortfarande ligger på älven... Vi måste höras snart! Ha de så himla bra! :) Massor med kramar!

    SvaraRadera
  3. Vilka city-tjejer! Det klar er:)

    kramkram

    Sofia

    SvaraRadera