söndag 4 april 2010

The Hamptons

Eftersom påsk innebär lov och ledighet kändes det inte mer än rätt att boka in en natt på hotell och åka iväg på en mini-weekend till the Hamptons för att få komma iväg från storstadspulsen ett tag. Det bar av tidigt på lördagsmorgonen med buss i några timmar innan vi var framme, kunde nästan tro att vi redan var på västkusten :) Vi hade med oss picknick till lunch; sallad med smörkokt sparris, smörgåsar med brieost, kokta ägg och jordgubbar som vi kunde njuta av i solen på hotellets strand. Efter någon timme så drog det in ett dis som låg kvar hela dagen så vi gick in för att ta en siesta innan middagen. Vårt rum låg mot havet och man kunde höra innifrån hur vågorna slog in mot stranden..



Och vilken middag det blev, ett helt fat med havetsläckerheter, underbart gott var det!








På söndag började vi dagen med en promenad längst stranden och plockade snäckor.




Sen blev det bagelfrukost från bageriet i hörnet.


Vi avrundade helgen med en glass i solskenet, mmmint-chip, behöver inte säga så mycket mer..

Nu är vi hemma i lägenheten igen och ska strax gå till sängs, börjar känna oss utvilade och redo att ta tag i en ny vecka på labbet..
xoxo,
Sara & Elin






4 kommentarer:

  1. Låter som en helt underbar påsk! Vilka jetsetare ni är alltså, weekend i Hamptons minns jag när sex and the city-brudarna också gjorde=)If anyone can pull it off it´s you guys! Saknar er tusen miljoners!
    Kramar/Ulrika

    SvaraRadera
  2. Ah vad harligt ni ser ut att ha haft det! Klart ni ska pa mini-weekend nar det ar pask! Ser ju sjukt glassigt ut, precis som i Gossip Girl:)

    Saknar er tjejer!
    Pussar Ingo

    SvaraRadera
  3. Lyxpellar! Jag är inte alls avundsjuk.. ;)
    Kram
    Alina

    SvaraRadera
  4. Hej Elin, nu har jag äntligen hittat in på er blogg. Jättekul att läsa om er äventyr. Härligt det låter och fina ni är på bilderna med de härliga vyerna! Tänk om vi inte hade flyttat just nu då hade vi kanske haft råd att hälsa på. Ska jobba extra hårt och lägga upp en budget sen kommer vi och hälsar på :) Från och med nu kommer jag följa era äventyr här på bloggen med spänning. Lev livet!! Kram/ Anna Burström

    SvaraRadera