torsdag 3 juni 2010

Sex and the City 2

Sex and the City 2 hade premiär förra veckan och vi passade såklart på att titta på den härliga NY-serien! Stämningen var fullkomlig! Folk jublade och applåderade till allt välbekant i stan som dök upp i filmen! 90% tjejer, folk uppklädda till tårna, det serverades Cosmopolitan och det gjorde också sitt till att en av scenerna i filmen utspelade sig på just den biografen vi var på!









Efter filmen gick som av en händelse förbi Manolo Blahniks affär och såklart skyltade de med Carries välbekanta skor. När vi stod där utanför kom en mamma med dotter förbi, de hade också varit på filmen och där och då när vi diskuterade filmen sa mamman utan hämningar att "the danish guy, wasn't he just to die for!?" Haha, sjukt kul att denna 60åriga kvinna blev så till sig av den snygga äldre mannen i filmen att hon var tvungen att berätta det för oss!




Sedan fortsatte vi mot Rockefeller Center där vi i deras utomhusbar tog varsin drink. Men kvällen slutade inte där utan vi fortsatte sedan till vår favorit på Lower East Side.

Lyckad kväll i äkta NY-anda!!

xoxo
Elin & Sara













2 kommentarer:

  1. Åh vilken kväll! Låter helt underbart, tänk att få gå på röda mattan i NY på väg till SATC! Puss o kram, Ulrika

    SvaraRadera
  2. Åh vad glassiga ni är tjejer! Vi gick i regnjackor och ryggsäck, bleka och ofräscha direkt från labbet till bion för att se SATC2, alltså inte så glassiga...Men den var lika bra för det och vi blev stolta över att ha vänner som bor i Carries stad:)
    Kramar Ingrid

    SvaraRadera